FB Promo
Vopsea rosie turnata in fata Ministerului Sanatatii de protestatari
Vizite: 1066
6 mai 2016
Vopsea rosie turnata in fata Ministerului Sanatatii de protestatari
Vopsea rosie turnata in fata Ministerului Sanatatii de protestatari
Share |

Mai multe persoane îmbrăcate în halate medicale și cu măști chirurgicale au turnat, joi, vopsea roșie la intrarea principală în Ministerul Sănătății și au blocat pentru câteva momente ușa instituției. Ei au afișat un banner pe care era scris „Ștergem urmele crimei. Ministerul Sănătății, DNA, DIICOT, complici la omor”, relateaza Digi24.

La fața locului au venit repede jandarmii și au negociat cu protestatarii.

Trei dintre protestatari ar fi lideri ai asociației „Miliția Spirituală”. Sunt oameni care au făcut Facultatea de Istorie și Facultatea de Filosofie și care spun că protestează față de modul în care autoritățile au gestionat scandalul Hexi Pharma, companie care e acuzată că a diluat ani la rând dezinfectanții pe care îi livrează în majoritatea spitalelor din România.

Protestatarii mai spun că vor să atragă atenția că nu au încredere în analizele făcute de Ministerul Sănătății și cer demisia celor care s-au ocupat de acest caz. Ei mai cer măsuri urgente, pentru că spun că nu se simt în siguranță în spitalele din România.

Sursa: Digi24
Foto: digi24.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.