FB Promo
Valsul remorcherelor pe Marea Neagra – premiera de Ziua Marinei
Vizite: 2686
16 august 2016
Valsul remorcherelor pe Marea Neagra – premiera de Ziua Marinei
Valsul remorcherelor pe Marea Neagra – premiera de Ziua Marinei
Share |

Marea Neagră a fost scena unui spectacol impresionant. De ziua lor, 4.000 de militari au scos în larg cele mai frumoase nave și au arătat că sunt pregătiți să ne apere oricând. Pentru prima oară, la festivități a participat și președintele Klaus Iohannis, care la finalul demonstrațiilor a mers printre spectatori, relateaza Digi24.

Momentul preferat al celor 10.000 de oameni care au asistat la demonstrație a fost valsul remorcherelor maritime, o premieră la sărbătoarea marinarilor. Apreciată a fost și venirea zeului Neptun pe mare.

Aproape 4.000 de militari au participat la demonstrațiile de Ziua Marinei, în Constanța și Mangalia. Cerul a fost brăzdat de patru avioane de luptă MIG21 Lancer, un avion american MP3 Orion venit special pentru Ziua Marinei de la o bază din Italia și patru elicoptere.

Președintele Klaus Iohannis a urmărit festivitățile și exercițiile pe mare de la tribuna oficială, i-a aplaudat pe marinari și i-a felicitat pentru munca lor apoi a mers printre spectactori. Primii pe care i-a salutat și alături de care s-a fotografiat au fost cercetașii.

Sursa: Digi24
Foto: www.ziare.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.