FB Promo
VRANCEA | Un fost detinut a incercat sa intre prin efractie in penitenciar la doar doua zile dupa eliberare
Vizite: 765
28 ianuarie 2016
VRANCEA | Un fost detinut a incercat sa intre prin efractie in penitenciar la doar doua zile dupa eliberare
VRANCEA | Un fost detinut a incercat sa intre prin efractie in penitenciar la doar doua zile dupa eliberare
Share |

I s-a făcut dor de fostul coleg de suferință! Un fost deținut în penitenciarul din Focșani a fost prins în timp ce încerca să intre prin efracție în instituția unde fusese încarcerat și din care a fost eliberat condiționat doar în urmă cu două zile, relateaza Digi24.

Constantin Mădălin Drăghici, în vârstă de 42 de ani, „a escaladat gardul împrejmuitor al grădinii agrozootehnice a Penitenciarului Focșani, dar a fost observat de agentul supraveghetor din cadrul Secției cu regim deschis, care a efectuat și somațiile necesare”, a declarat subcomisarul Georgeta Gură, purtător de cuvânt al penitenciarului din Focșani, potrivit Agerpres.

Imediat după ce a fost reținut, bărbatul a mărturisit, spre surpriza anchetatorilor cazului, că ar fi vrut să revină în incinta penitenciarului pentru a-i duce un telefon mobil unui „fost coleg de suferință” din celula pe care o părăsise doar cu două zile în urmă.

Constantin Mădălin Drăghici ajunsese după gratii la penitenciarul Focșani după ce judecătorii din Ploiești îl condamnaseră la opt ani de închisoare.

Magistrații de la Judecătoria Focșani au admis cererea de eliberare condiționată a bărbatului pe 18 ianuarie.

Pentru că nu a existat contestație în termenul fixat de instanța de judecată, acesta a fost eliberat din penitenciar, de care i s-a făcut dor, însă, după doar două zile.

Sursa: Digi24
Foto: digi24.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.