FB Promo
Un fost spital din Timisoara a fost scos la vanzare pe internet de un clan interlop
Vizite: 1309
24 februarie 2016
Un fost spital din Timisoara a fost scos la vanzare pe internet de un clan interlop
Un fost spital din Timisoara a fost scos la vanzare pe internet de un clan interlop
Share |

Un fost spital din Timișoara este scos la vânzare pe un cunoscut site de vânzări online. Jumătate de milion de euro cere pe el renumitul interlop Tailor Căcărează. Clădirea veche de aproape un secol a fost retrocedată, inițial, clanului Cârpaci, iar apoi a ajuns pe mânile unui om de afaceri din Germania, apropiat al celor din clanul Căcărează. În 2012, toți pacienții care erau internați în această clădire au fost evacuați, la cererea expresă a noilor proprietari, relateaza Digi24.

Clădirea cu un etaj are peste 100 de ani vechime și nimeni nu își mai aduce aminte când a fost reabilitată ultima dată. Locația în care funcționa secția de ortopedie a Spitalului Județean din Timișoara are 780 de mp și o curte interioară de 500 de mp. Conform anunțului postat pe un site de vânzări online, cabinetele în care erau vindecați bolnavii sunt numai bune de transformat în birouri.

În urmă cu patru ani, pacienții care erau tratați în acest spital și medicii au fost evacuați pentru că Primăria și noii proprietari nu s-au mai înțeles în privința chiriei. Ba mai mult, pentru a pune presiune pe conducerea spitalului, membrii clanului Cârpaci au venit atunci cu canapele de acasă și s-au instalat pe holurile instituției.

Odată rămași cu clădirea goală, Cârpacii au scos-o la vânzare. Un român stabilit în Germania a cumpărat-o și a dat-o spre administrare, în 2012, clanului Căcărează. Liderul clanului a scos-o acum la vânzare.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.