FB Promo
Ultima zi a Papei Francisc in Romania
Vizite: 788
2 iunie 2019
Ultima zi a Papei Francisc in Romania
Ultima zi a Papei Francisc in Romania
Share |

Peste 2.000 de oameni îl așteaptă pe Papa Francisc la Aeroportul din Sibiu. Pelerinii s-au ascuns de ploaie sub corturile amplasate de autorități. Unii dintre credincioși au venit de la zeci de kilometri distanță ca să îl vadă pe Suveranul Pontif, relatează Digi 24

Așa cum a venit și de la Târgu Mureș la Blaj, Papa Francisc a plecat de la Blaj spre Sibiu cu o coloană oficială, și nu cu elicopterul, cum era prevăzut inițial. La Sibiu plouă torențial.

Comitetul Interministerial pentru Securitate „Vizită Papa Francisc 2019” a precizat că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, traseul de deplasare al Sanctității Sale spre aeroportul din Sibiu s-a modificat, fiind ales planul de rezervă, pe cale rutieră, fiindu-i asigurate toate măsurile specifice de securitate. Schimbarea planului nu va afecta programul anunțat inițial.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o avertizare nowcasting cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină pentru județul Sibiu, până la ora 17.30. Plecarea Papei Francisc din România este programată de pe Aeroportul din Sibiu, la ora 17.00.

Sursa: Digi 24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.