FB Promo
Trei restaurante s-au facut scrum intr-un incendiu din Complexul Studentesc din Timisoara
Vizite: 1063
17 ianuarie 2015
Trei restaurante s-au facut scrum intr-un incendiu din Complexul Studentesc din Timisoara
Trei restaurante s-au facut scrum intr-un incendiu din Complexul Studentesc din Timisoara
Share |

Trei restaurante din complexul studențesc din Timișoara au ars vineri ca niște torțe. Cum în apropiere era și un cămin studențesc, jumătate dintre tinerii care locuiau acolo au fost evacuați din cauza fumului gros. Mână criminală, strigă patronii rămași fără afaceri.


Martorii spun că incendiul a izbucnit în jurul orei 13: 30. Opt autospeciale cu 32 de pompieri au ajuns la fața locului. Deja flăcările cuprinseseră întregul acoperișul primului restaurant și s-au extins la alte două localuri.

Oamenii s-au speriat de dimensiunea dezastrului.

O femeie în vârstă de 54 de ani, care locuia într-o clădire din spatele restaurantului, s-a întoxicat cu fum și a fost dusă la ambulanță de trecători.

Acum este în stare stabilă, însă va rămâne sub supravegherea medicilor. Angajații restaurantului au reușit să iasă înainte ca întreaga clădire să fie cuprinsă de flăcări.

Sursa: DIGI24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.