FB Promo
Tabara improvizata de refugiati, la marginea Timisoarei
Vizite: 1210
31 iulie 2017
Tabara improvizata de refugiati, la marginea Timisoarei
Tabara improvizata de refugiati, la marginea Timisoarei
Share |

Aproximativ 40 de refugiați din țări precum Iran, Siria sau Irak și-au improvizat o tabără la marginea orașului Timișoara, sperând să găsească o călăuză care să îi treacă ilegal granița spre vestul Europei, ei nefiind primiți în Centrul pentru Refugiați, transmite News.ro, relateaza Digi24.

Potrivit polițiștilor, aproximativ 40 de refugiați din Iran, Irak și Siria, printre care și copii, au campat ilegal la marginea orașului Timișoara, pe Calea Aradului, in imediata vecinătate a Centrului pentru Refugiați.

Ei și-au amplasat corturi și locuiesc pe o pajiște de câteva zile.

Polițiștii spun că cei 40 au plecat de la diverse Centre de Refugiați din țară, beneficiind de documente de ședere în România. Au ajuns la Timișoara, sperând să găsească o călăuză care să îi treacă ilegal granița spre Ungaria și de acolo mai departe spre țări din vestul Europei.

Polițiștii de la Secția 5 din Timișoara au intervenit și i-au dus la Centrul pentru Refugiați din oraș, însă acolo nu au fost primiți pe motiv că locurile sunt toate ocupate.

Cei de la Centru le-au transmis să se întoarcă în celelalte centre din țară, acolo unde au fost cazați inițial și unde li s-au întocmit documentele, însă aceștia au refuzat și preferă să trăiască în corturi, la marginea Timișoarei.

Sursa: Digi24
Foto: politiadefrontiera.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.