FB Promo
TIMISOARA: Alegeri Universitatea de Vest din Timisoara | Prof. univ. dr. Marilen Pirtea reconfirmat in functia de rector
Vizite: 950
19 decembrie 2015
TIMISOARA: Alegeri Universitatea de Vest din Timisoara | Prof. univ. dr. Marilen Pirtea reconfirmat in functia de rector
TIMISOARA: Alegeri Universitatea de Vest din Timisoara | Prof. univ. dr. Marilen Pirtea reconfirmat in functia de rector
Share |

TIMISOARA. Membrii comunitatii Universitatii de Vest din Timisoara au reconfirmat in functia de rector pe prof. univ. dr. Marilen Pirtea, in urma unui proces de alegeri ce a luat sfarsit astazi, in urma validarii rezultatelor de catre Senatul UVT. Acesta se afla la finalul primului mandat si isi va continua activitatea la conducerea universitatii si pentru urmatorii patru ani (2016-2020).

Rezultatul este o confirmare a muncii mele si a echipei de management din partea comunitatii universitare si este o onoare sa-i pot reprezenta in continuare. Am propus colegilor un nou mandat pentru a duce la capat proiecte in desfasurare si a implementa altele noi, cu impact asupra infrastructurii Universitatii, mediului in care ne desfasuram activitatea. Vom continua cresterea calitatii procesului educational si a resurselor umane. Unversitatea se afla pe o pozitie onorabila in randul institutiilor de invatamant superior europene, dar mereu este loc de mai bine, astfel ca vom continua procesul de internationalizare, de aliniere la standarde inalte in educatie si cercetare. in prezent, institutia este foarte bine ancorata in realitatile mediului educational european si ne propunem o dezvoltare continua in acest sector”, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Noul mandat la conducerea Universitatii va demara incepand cu luna martie, atunci stabilindu-se si componenta echipei de management, cuvantul cheie fiind performanta si inovare.

In alegerea echipei va conta mult ceea ce colegi mei isi propun in domeniile declarate ca fiind strategice: internationalizare, infrastructura, resurse umane, inovare in actul educational si de cercetare, conectare la mediul socio-economic. Nu este suficient sa se declare simpli administratori ai unei institutii, ci trebuie sa fie mereu cu un pas inaintea altora prin ceea ce fac”, subliniaza prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

 

Sursa: Opinia Timisoarei
Foto: Opinia Timisoarei
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.