FB Promo
Sute de hectare de teren si gospodarii din judetul Braila, inundate
Vizite: 984
4 februarie 2015
Sute de hectare de teren si gospodarii din judetul Braila, inundate
Sute de hectare de teren si gospodarii din judetul Braila, inundate
Share |

Sute de hectare și zeci de gospodării au fost inundate în județul Brăila, din cauza topirii zăpezii. Reprezentanții Consiliului Județean au cerut de la Guvern 500.000 de lei pentru a rezolva această problemă, relateaza Digi24.

Potrivit ISU Brăila, în județ există șapte zone afectate de băltiri ale apei, fapt care riscă să compromită culturile agricole dar și să afecteze mai multe gopodării. Este vorba despre localitățile Movila Miresii, Gropeni, Stăncuța, Dudești, Vădeni și Victoria. Nici cartierul Lacu Dulce, aflat la periferia orașului, nu a scăpat de inundații.

Autoritățile brăilene au cerut 500.000 de lei de la Guvern pentru a porni 17 stații de desecare. Banii vor acoperi costurile cu energia electrică. În unele localități, apa este dirijată cu ajutorul motopompelor către un canal de desecare.
 

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.