FB Promo
Summit regional NATO la Bucuresti
Vizite: 837
4 noiembrie 2015
Summit regional NATO la Bucuresti
Summit regional NATO la Bucuresti
Share |

Indiferent a câta știre este în jurnale, situația din Ucraina și securitatea țărilor din flancul estic al Alianței Nord-Atlantice trebuie să rămână în atenția NATO. Sunt vorbele președintelui Klaus Iohannis înaintea summitului de la București la care participă state din Europa Centrală și de Est. Cu o zi înaintea reuniunii, președintele Poloniei a fost în vizită oficială la București și a subliniat principala nevoie a țărilor din zonă: suplimentarea trupelor NATO în regiune. Flancul estic trebuie tratat la fel ca statele din vest, care au primit asistența Alianței odată cu aderarea, crede președintele polonez, relateaza Digi24.

„Pentru mine e o consecință naturală a lărgirii NATO să se implementeze aceeași infrastructură în statele noi membre, pentru că acolo este limitată sau chiar nu există deloc”, a declarat Andrzej Duda, președintele Poloniei.

Noi nu dorim ca NATO să mute atenția din flancul estic în orice altă parte, ci vrem să rămână focusata pe flancul estic care, indiferent dacă e în prima sau a zecea știre din jurnal, e o zonă care privește NATO”, a spus președintele României, Klaus Iohannis.

Sursa: Digi24
Foto: http://radioiasi.ro/stiri/national/klaus-iohannis-isi-lanseaza-candidatura-la-alegerile-prezidentiale-in-cadrul-unui-miting-in-piata-victoriei/
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.