FB Promo
Strazi inundate in Bucuresti
Vizite: 1236
4 iulie 2017
Strazi inundate in Bucuresti
Strazi inundate in Bucuresti
Share |

Ploaia torențială a inundat mai multe străzi din Capitală. În multe zone, canalizarea nu a facut față cantității uriașe de apă. S-a întâmplat mai ales în zonele în care s-a construit mult în ultima vreme, iar infrastructura nu a ținut pasul cu dezvoltarea imobiliară, relateaza Digi24.

Cât vezi cu ochii este numai apă. Și nu, nu ne aflăm pe un lac de acumulare, ci pe o stradă dintr-un cartier din București. Apa este atât de mare încât în unele cazuri atinge chiar portiera mașinilor”, relatează Maria Moiș, reporter Digi24.

Cartierul Militari Residence, situat în Vestul Capitalei. Localnicii spun că de fiecare dată când plouă masiv, trec prin același calvar.

„Din cauză că autoritățile nu iau măsuri, de aia”, spune un șofer.

În apropiere, o altă stradă, aceleași probleme. Șoferii circulă cu cinci kilometri pe oră pentru a traversa balta.

„În curând o să ne luăm bărci, că altfel nu se poate. Dacă nu e canalizare, vă dați seama că nu are unde să se ducă apa”, spune un șofer.

Ploaia torențială a inundat și Șoseaua Giurgiului din Sectorul 4 al Capitalei, după cum se poate vedea din imaginile transmise de un telespectator Digi24.

Mai sunt probleme în Colentina, în zona Tineretului, pe strada 11 iunie. Au fost probleme și în zona Operei, dar acestea au fost remediate, a spus Epsică Chiru, director adjunct Apa Nova.

Sursa: Digi24
Foto: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.