FB Promo
Sorin Grindeanu numit in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM)
Vizite: 878
8 noiembrie 2017
Sorin Grindeanu numit in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM)
Sorin Grindeanu numit in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM)
Share |

Plenul reunit al Parlamentului a aprobat marti, cu 270 de voturi „pentru” si 117 „impotriva”, numirea lui Sorin Grindeanu in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM)., relateaza Opinia Timisoarei.

Nominalizarea lui Grindeanu pentru aceasta functie a fost transmisa Parlamentului de premierul Mihai Tudose.

In primul rand, dati-mi voie sa le multumesc colegilor parlamentari pentru incredere. E un domeniu in care am activat, este domeniul unde am terminat si facultatea si masteratul„, a spus Grindeanu, dupa ce a fost numit in functie.

Intrebat daca s-a impacat cu Dragnea, el a raspuns: ”Am dialog, un dialog din punctul de vedere al Parlamentului si sper eu ca presedinte ANCOM. Nu e vorba de iertat Liviu Dragnea pe Sorin Grindeanu sau Sorin Grindeanu pe Liviu Dragnea, cred ca nici nu intereseaza pe foarte multa lume, important e sa functioneze institutiile”.

In privinta contestatiei la decizia CEx al PSD de a-l exclude din partid, Grindeanu a spus: ”Nu mai sunt, avand in vedere ca unul din criterii pe care le ai daca vrei sa devii presedinte ANCOM e sa nu faci parte dintr-un partid politic. In acest moment nu fac parte, fiind, asa cum stiti, exclus. Sigur ca am facut acea contestatie in vara, care nu-si mai are rostul”.

Fostul premier Sorin Grindeanu a primit in urma cu doua saptamani aviz favorabil pentru a ocupa functia de sef al ANCOM din partea Comisiei economice a Senatului si Comisiei pentru tehnologia informatiei din Camera Deputatilor.

Sursa: Opinia Timisoarei
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.