FB Promo
Sindicalistii din invatamant, la negocieri
Vizite: 921
27 iunie 2016
Sindicalistii din invatamant, la negocieri
Sindicalistii din invatamant, la negocieri
Share |

Sindicaliști din învățământ, din mai multe județe, sunt chemați, astăzi, la negocieri la Guvern, după ce au amenințat că boicotează examenele naționale începând cu 27 iunie. La Iași, 80 la sută din membrii Uniunii Sindicatelor Libere din Învățământul Preuniversitar și-au dat acordul pentru proteste, relateaza Digi24.

Profesorii sunt nemulțumiți de faptul că salariile vor fi majorate doar cu 5% începând cu 1 august și cu încă 5% în 2017, conform Ordonanței de Urgență nr. 20/2016. La Iași 4.500 de cadre didactice, adică mai mult de jumătate din totalul de 8.500, și-au dat acordul pentru boicotarea bacalaureatului.

În consecință, membrii Guvernului i-au chemat astăzi la negocieri. Reamintim că membrii sindicatelor din învățământ au purtat negocieri cu reprezentanții Guvernului în luna mai, însă acestea au eșuat. Probele scrise la examenul de bacalaureat sunt programate să înceapă pe 4 iulie.

Sursa: Digi24
Foto: www.newsbucovina.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.