FB Promo
SUBIECTELE la limba romana date la simularea pentru clasa a VIII-a
Vizite: 972
22 februarie 2016
SUBIECTELE la limba romana date la simularea pentru clasa a VIII-a
SUBIECTELE la limba romana date la simularea pentru clasa a VIII-a
Share |

Elevii au avut un pastel de Ion Pillat. La primul subiect li s-a cerut să răspundă, folosindu-se de text, la chestiuni de vocabular, punctuație, versificație, elemente de teorie literară și să comenteze trei versuri. De asemenea, au avut de argumentat într-o compunere că poezia este un pastel.

La subiectul al doilea au avut un text științific, de geografie, pentru care au existat mai multe cerințe de gramatică, din sintaxă și morfologie. A doua parte a subiectului, cotat cu 12 puncte, a constat din elaborarea unei compuneri libere pe tema o întâmplare reală sau imaginară petrecută într-o excursie.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.