FB Promo
Proteste in 12 inchisori | In doua locuri detinutii au urcat pe acoperis
Vizite: 924
14 iulie 2016
Proteste in 12 inchisori | In doua locuri detinutii au urcat pe acoperis
Proteste in 12 inchisori | In doua locuri detinutii au urcat pe acoperis
Share |

În această seară, Administrația Națională a Penitenciarelor a transmis un comunicat în care prezintă situația din penitenciarele din țară. Sunt diverse manifestări în 12 închisori, însă în 10 dintre ele protestele s-au redus la deținuți care au refuzat să mănânce. Probleme mai mari există la Botoșani, unde peste 100 de condamnați protestează zgomotos în curte sau pe acoperiș, și la Bistrița, unde sunt 9 deținuți care au urcat pe acoperiș, relateaza Digi24.

Penitenciarul Botoșani - 95 de deținuți se manifestă zgomotos în curtea de plimbare, 13 deținuți au escaladat și protestează pe acoperișul unei secții de deținere și 8 pe acoperișul curții de plimbare, 590 de deținuți au refuzat hrana. A fost solicitat sprijinul structurilor locale ale Ministerului Afacerilor Interne.

Penitenciarul Bistrița - 2 deținuți au escaladat acoperișul unei secții de deținere și 7 acoperișul blocului alimentar, fără manifestări violente, 247 deținuți au refuzat hrana. A fost solicitat sprijinul structurilor locale ale Ministerului Afacerilor Interne.

Penitenciarul Iași - 226 deținuți au refuzat hrana.

Penitenciarul Poarta Albă - 1 deținut a refuzat hrana.

Penitenciarul Oradea - 11 deținuți au refuzat hrana.

Penitenciarul Miercurea Ciuc - 15 deținuți au refuzat hrana.

Penitenciarul Giurgiu - 1 deținut a refuzat hrana.

Penitenciarul Vaslui - 2 deținuți au refuzat hrana.

Penitenciarul București Jilava - 10 deținuți au refuzat hrana.

Penitenciarul Tulcea - 235 deținuți au refuzat hrana.

Penitenciarul Deva - 6 deținuți au refuzat hrana.

Penitenciarul Aiud - 54 deținuți au refuzat hrana.

Sursa: Digi24
Foto: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.