FB Promo
Programul „Prima Baie”. O deputata vrea ca romanii sa primeasca 200 de euro ca sa isi faca baie in casa
Vizite: 1842
22 aprilie 2016
Programul „Prima Baie”. O deputata vrea ca romanii sa primeasca 200 de euro ca sa isi faca baie in casa
Programul „Prima Baie”. O deputata vrea ca romanii sa primeasca 200 de euro ca sa isi faca baie in casa
Share |

Inițiatoarea legii antifumat a cerut Guvernului să susțină începerea pogramului „Prima Baie”, prin care statul să ofere 200 de euro românilor ca să-și amenajeze grupuri sanitare în locuințe. Deputatul PSD Aurelia Cristea consideră că prin această subvenție, care va fi acordată preoponderent locuitorilor din mediul rular, statisticile privind igiena personală se vor îmbunătăți, scrie Hotnews si Digi24.

Aurelia Cristea a adresat o interpelare premierului Dacian Cioloș în care îi cere să ia în considerare „posibilitatea susținerii de către Guvernul României a unui program național de tip Prima Baie, cu prioritate în mediul rural”. Prin acest program ar urma să fie dotate cu obiectele sanitare necesare un procent semnificativ din cele 3,4 milioane de gospodării, care potrovit recensământului din 2011, nu au o baie funcțională.

Suma propusă de Aurelia Cristea este de 200 de euro, sumă din care beneficiarii ar urma să își cumpere toate lucrurile necesare unei băi. Banii ar putea fi dați sub formă de vouchere, valabile un an în magazinele care doresc să se acrediteze sau strict pentru o listă de produse.

Sursa: Digi24
Foto: aureliacristea.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.