FB Promo
Profesori condamnati pentru frauda la Bac
Vizite: 1258
17 noiembrie 2016
Profesori condamnati pentru frauda la Bac
Profesori condamnati pentru frauda la Bac
Share |

Mai mulți profesori au fost condamnați la închisoare pentru că au ajutat elevii să fraudeze examenul de Bacalureat. 10 dascăli și fostul inspector general școlar al județului Ialomița au primit pedepse între doi și trei ani de închisoare cu executare.

Cu toții au fost găsiți vinovați pentru că au luat bani ca să vândă examenul de bacalaureat din 2012. Inspectorul școlar și cei 16 profesori au completat lucrările a 119 elevi pentru ca aceștia să promoveze examenul.

În schimb le-au cerut elevilor bani. Sumele pentru promovarea bacalaureatului au fost cuprinse între 100 și 300 de euro.

Magistrații Curții de Apel București i-au găsit vinovați de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență și fals material în înscrisuri oficiale.

Sursa: Digi24
Foto: Aktual24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.