FB Promo
Pro Musica a concertat la Liceul Pedagogic din Timisoara, locul unde a debutat in urma cu exact 45 de ani
Vizite: 951
17 ianuarie 2018
Pro Musica a concertat la Liceul Pedagogic din Timisoara, locul unde a debutat in urma cu exact 45 de ani
Pro Musica a concertat la Liceul Pedagogic din Timisoara, locul unde a debutat in urma cu exact 45 de ani
Share |

Formația timișoreană Pro Musica a organizat un concert inedit la Liceul Pedagogic "Carmen Sylva" pentru a marca 45 de ani de existență. Debutul a avut loc în Sala Festivă, pe 15 ianuarie 1973, când cei de la Pro Musica au prezentat un spectacol dedicat zilei poetului Mihai Eminescu.
 

În 15 ianuarie 1973, trupa Pro Musica își făcea debutul în Sala Festivă a Liceului Pedagogic din Timișoara. La o distanță de 45 de ani, tot de ziua poetului Mihai Eminescu, cei de Pro Musica au revenit la liceu, pentru a cânta elevilor, așa cum au făcut-o și la debutul lor. La fel ca acum 45 de ani, concertul a început la ora 13.00.

„Am vrut să marcăm simbolic existența a 45 de ani de Pro Musica, prin acest concert inedit. Este o bucurie foarte mare, o emoție specială. Dintre cei care sunt acum în Pro Musica, la acel prim concert a mai fost pe scenă Doru Apreotesei, care a cântat la pian. Publicul era format din elevi. Și atunci, ca și acum, dacă elevul poate să lipsească de la ore e foarte bine. Ca atare atmosfera a fost bună. La acel prim concert am prezentat șapte-opt piese pe versurile lui Eminescu”, a declarat fostul elev al Liceului Pedagogic, liderul trupei Pro Musica, Ilie Stepan.

 

Sursa: Adevarul
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.