FB Promo
Primarul Timisoarei, audiat la DNA
Vizite: 1238
15 decembrie 2015
Primarul Timisoarei, audiat la DNA
Primarul Timisoarei, audiat la DNA
Share |

Primarul Timișoarei a fost audiat de procurorii DNA în dosarul finanțării echipei de fotbal patronate pe vremuri de Marian Iancu. În acest dosar, fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, secretarul instituției și alte nouă persoane sunt inculpate pentru abuz în serviciu pentru un prejudiciu de 27 milioane de lei, relateaza Digi24.

Primarul Nicolae Robu a stat mai bine de o oră în incinta DNA Timișoara. Edilul a declarat că a fost chemat după ce procurorii anticorupție au trimis o adresă prin care i s-a cerut să spună dacă instituția pe care o conduce se constituie ca parte civilă pentru recuperarea prejudiciului. Conform Legii administrației, Nicolae Robu este cel care ar trebui să reprezinte municipiul în instanță.

Pe de altă parte, fostul edil Gheorghe Ciuhandu a trimis un comunicat în care a menționat că în 2012, în urma a trei controale efectuate de Curtea de Conturi la primăria municipiului Timișoara a fost efectuată o expertiză de către o firmă specializată în urma căreia s-a stabilit că nu există niciun prejudiciu. De asemenea, în 2015 a mai fost făcută o expertiză de către o altă firmă care a stabilit același lucru – că nu există niciun prejudiciu. Contractul încheiat între primărie și echipa de fotbal Politehnica Timișoara s-a derulat între 2008-2011, iar contribuția anuală a fost de nouă milioane de lei.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.