FB Promo
Prima zi de iarna, primele probleme pe drumuri
Vizite: 1253
15 noiembrie 2016
Prima zi de iarna, primele probleme pe drumuri
Prima zi de iarna, primele probleme pe drumuri
Share |

În Vâlcea, drumul național 7A a fost redat circulației după aproape 24 de ore. La Cota 2000 și la Bâlea Lac, stratul de omăt depășește o jumătate de metru. La Iași, un bărbat a ajuns la spital după ce a fost lovit de un panou publicitar luat de vânt, același vânt care a smuls acoperișul teatrului de vară din Craiova și a provocat un accident în județul Brașov, relateaza Digi24.

Drumul național 7A a fost blocat de zăpadă pe aproape 40 de kilometri. Printre cei care au luptat cu nămeții au fost și măicuțele de la o mănăstire din zonă. Două dintre ele, însoțite de un călugăr, plecaseră ieri după mâncare, dar au fost surprinși de viscol. Salvarea a venit de la drumari.

Vântul puternic a spulberat zăpada și a doborât copaci la pământ. Pentru a debloca drumul național 7A, drumarii din Hunedoara și Vâlcea au cerut ajutorul colegilor din Gorj și Dolj.

După aproape 24 de ore durmul a fost redeschis circulației. Pe Transfăgărășan, la Cota 2000 și la Bâlea Lac zăpada depășește jumătate de metru. Salvamontiștii spun că vântul a bătut cu peste 70 de kilometri pe oră, iar vizibilitatea a scăzut sub 20 de metri.

La Craiova, vijelia a distrus o parte din acoperișul Teatrului de Vară, la nici 3 săptămâni de la inaugurarea lucrării. Vântul a lăsat 15.000 de familii din 41 de localități ale județului Iași fără curent electric. Echipele de intervenție au lucrat întreaga noapte pentru a remedia defecțiunile. În județul Brașov, un microbuz a fost pur și simplu luat pe sus de vânt.

Sursa: Digi24
Foto: Citynews Bistrita - Citynews.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.