FB Promo
Plimbarile cu vaporasul pe Bega, amanate cu un an
Vizite: 999
16 aprilie 2015
Plimbarile cu vaporasul pe Bega, amanate cu un an
Plimbarile cu vaporasul pe Bega, amanate cu un an
Share |

Locuitorii din Timișoara nu se vor plimba cu vaporul pe Bega în această vară, deși edilii le tot promit acest lucru încă din campania electorală. Autoritățile au amânat proiectul cu un an, nu înainte de a dubla suma alocată de la buget pentru cumpărarea navelor, relateaza Digi24.

Primăria Timișoara are timp să achiziționeze cele șapte vaporașe până la finalul acestui an. Asta pentru că licitația trebuie reluată. Ceea ce înseamnă că timișorenii se vor plimba pe canalul Bega cel mai devreme în primăvara anului viitor”, relatează reporterul Digi24 Timișoara Caterina Ledrer.

Și asta după ce edilii au promis în nenumărate rânduri că pe râu vor circula vaporașe chiar din vara acestui an.

Nu se va întâmpla? Păcat, ce să zic. E păcat, că ar fi frumos”, spunt timișorenii.

S-a ajuns în această situație după ce la prima licitație nu s-a prezentat niciun producător de nave. Așa că edilii au modificat caietul de sarcini, au organizat o nouă licitație și au mărit miza - de la 4 milioane de lei, la 8,5 milioane de lei. Și mai există un motiv de amânare: autoritățile nu știu încă dacă râul Bega este suficient de larg pentru a putea fi tranzitat de ambarcațiuni de 50 sau 70 de locuri.

Sursa: digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.