FB Promo
Peste 90.000 de bucuresteni si turisti au petrecut Revelionul 2020 in Piata Constitutiei
Vizite: 445
1 ianuarie 2020
Revelion în Piața Constituției
Revelion în Piața Constituției
Foto: Revelion în Piața Constituției
Share |

Peste 90.000 de bucureșteni și turiști au fost prezenți, în noaptea de Anul Nou, la spectacolul „Revelion 2020. Disco Night Fever”, din Piața Constituției, potrivit Primăriei Capitalei, organizatorul evenimentului, relateaza HotNews.

„În noaptea dintre ani, 11 artiști și trupe locale și internaționale de pe scena „Revelion 2020. Disco Night Fever” au adunat, în Piața Constituției și pe arterele adiacente, peste 90.000 de bucureșteni și turiști, care au sărbătorit trecerea dintre ani pe ritmuri disco și cu focuri de artificii. Primăria Capitalei, prin ARCUB”, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.

Conform sursei citate, tematica concertului în aer liber de Revelion a fost o ocazie de a asculta live refrenele melodiilor care au făcut istorie pe scenele din România și din străinătate în anii ’80-’90 și începutul anilor 2000.

„Cea mai mare surpriză pregătită de organizatori pentru Revelionul de la București a fost concertul O-Zone. Cei trei artiști din Republica Moldova s-au reunit special la București pentru grandioasa petrecere dintre ani.

În ciuda temperaturii scăzute de afară, cei prezenți la „Revelion 2020. Disco Night Fever” s-au bucurat de spectacolul oferit de artistul german Haddway, de solistul Snap!, dar și de rapperul american Turbo B. „Una dintre cele mai așteptate prezențe la „Revelion 2020. Disco Night Fever” a fost și cea a formației Milli Vanilli, reunită într-o nouă formulă, susțin organizatorii.

Fabrice Morvan a urcat pe scena de la București alături de John Davis, iar mișcările de dans, ritmurile arhicunoscute și energia debordantă a celor doi artiști germani au electrizat atmosfera din Piața Constituției”, conform sursei citate. O altă prezență din line-up-ul Revelion 2020, care a stârnit multe amintiri printre spectatori, a fost trupa André, recent reuniă.

La eveniment au mai participat Horia Brenciu (Horia Brenciu & HB Orchestra), Holograf și Vunk, două dintre cele mai longevive și de succes trupe din România. Atmosfera de la Revelionul din Piața Constituției a fost susținută și de piesele și vocea lui Cristi Minculescu (în concertul Cristi Minculescu, Valter & Boro).

Sursa: HotNews
Foto: Facebook PMB
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.