FB Promo
Peste 400 de familii din Calarasi, fara curent electric, acoperisuri smulse si alte pagube dupa tornada la Drajna
Vizite: 693
1 mai 2019
Peste 400 de familii din Calarasi, fara curent electric, acoperisuri smulse si alte pagube dupa tornada la Drajna
Peste 400 de familii din Calarasi, fara curent electric, acoperisuri smulse si alte pagube dupa tornada la Drajna
Share |

Imagini apocaliptice în sudul țării. Vorbim despre un fenomen meteo extrem în zona localității Drajna, din județul Călărași, relateaza Digi 24.

 Peste 400 de familii din județul Călărași nu au curent electric, miercuri, după tornada care s-a produs marți seara, în zona Drajna – Dragalina, scrie Mediafax. 

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis că miercuri dimineața, 447 de abonați din 7 localități din județul Călărași nu au curent electric. 

Este vorba de orașul Călărași și localitățile Dragalina, Grădiștea, Jegălia, Modelu, Perișoru și Roseti, unde sunt semnalate probleme. 

Echipe specializate se afla in teren pentru remedierea situației în cel mai scurt timp. O tornadă impresionantă a fost filmată, marți, de mai mulți șoferi în zona localității Drajna din județul Călărași, imaginile fiind postate pe rețelele de socializare.

PESTE 10 CASE FARA ACOPERIS, AUTOCAR, CAMION RASTURNATE DE TORNADA 
Primarul din Dragalina- „Situația nu e deloc plăcută. Avem până la această oră 10 gospodării afectate, cu acoperișul afectat în proporție de 90%”.

George Iacob, prefect Călărași „Din datele pe care le am eu, în localitatea Constantin Brâncoveanu a bătut o tornadă. Avem un autocar răsturnat. Din 31 de pasageri, 4 au avut nevoie de transport la spital. În acest moment sunt 12 persoane la fața locului. Celelalte persoane au părăsit locul accidentului. rimarul, viceprimarul și întreg comitetul evaluează pagubele tornadei. E o acțiune dinamică. Pe măsură ce se vor verifica toate gospodăriile, vom avea o imagine completă a pagubelor. Din datele pe care le aveam le un moment dat, erau vreo 3 sau 4 case fără acoperiș. Urmează ca primarul să ajungă la fața locului”.
 

Sursa: Digi 24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.