FB Promo
Perchezitii la Clinica Ministerului de Interne, intr-un dosar ce vizeaza dosare de pensionare ilegala
Vizite: 809
28 octombrie 2015
Perchezitii la Clinica Ministerului de Interne, intr-un dosar ce vizeaza dosare de pensionare ilegala
Perchezitii la Clinica Ministerului de Interne, intr-un dosar ce vizeaza dosare de pensionare ilegala
Share |

Percheziții la clinica Ministerului de Interne! Procurorii și ofițerii Direcței Generale Anticorupție au descins în această dimineață, având suspiciuni că zeci de angajați ai ministerului au fost pensionați abuziv. Dosarele de pensionare ar fi fost fabricate cu ajutorul unor medici de la Spitalul Colentina și al unor funcționari de la Casa de Pensii Sector 1, relateaza Digi24.

Potrivit unui comunicat al DGA, ofițerii Direcției Generale Anticorupție vor pune în executare 50 de mandate de aducere pentru audieri, printre instituțiile percheziționate se află și Spitalul Ministerului de Interne și Casa de Pensii a Sectorului 1.

Ca urmare a verificărilor efectuate cu privire la activitatea infracțională, a rezultat identificarea, în cursul anului 2014, a 174 de scrisori medicale false emise pe numele a 155 de persoane, ce domiciliază pe raza mai multor județe.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.