FB Promo
Pe tronsonul Cunța-Saliste se va circula din iunie
Vizite: 2110
3 decembrie 2015
Pe tronsonul Cunța-Saliste se va circula din iunie
Pe tronsonul Cunța-Saliste se va circula din iunie
Share |

Pe lotul 3 al autostrăzii Orăștie-Sibiu, cel proaspăt demolat, se va circula abia din vara anului viitor. Ministerul Transporturilor anunță că tronsonul dintre localitățile Cunța și Săliște va fi închis până în luna iunie. Acolo 200 de metri de autostradă au fost demolați în octombrie, relateaza Digi24.

Ministerul Transporturilor dă termene limită dar lucrările de reconstrucție nici nu au început. Autoritățile arată cu degetul către constructorul italian Salini, pe numele căruia CNADNR a depus o plângere penală pentru nerespectarea standardelor legale de construcție. Italienii spun însă că deși au vorbit despre problemele apărute pe șantier, au fost grăbiți să inaugureze drumul înainte de alegerile prezidențiale. Ping-pongul însă blochează reparațiile, iar în final statul român ar putea fi nevoit să plătească mai bine de 50 de milioane de lei pentru reparații, adică în jur de 12 milioane de euro.  

Sursa: Digi24
Foto: ziare.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.