FB Promo
Papa Francisc, discurs emotionant la Papa Francisc, discurs emotionant la Sumuleu Ciuc si Iasi
Vizite: 855
1 iunie 2019
Papa Francisc, discurs emotionant la Papa Francisc, discurs emotionant la Sumuleu Ciuc si Iasi
Papa Francisc, discurs emotionant la Papa Francisc, discurs emotionant la Sumuleu Ciuc si Iasi
Share |

Papa Francisc a ajuns, sâmbătă, în Iași, la Catedrala Sfânta Maria, Regină, unde peste 140.000 de pelerini l-au întâmpinat. Suveranul Pontif a sărutat pe frunte și a binecuvântat mai mulți copii bolnavi, relatează Digi 24

 

Peste 80.000 de persoane din întreaga lume au venit să participe, sâmbătă, la Sfânta Liturghie oficiată de Papa Francisc la sanctuarul marian de la Șumuleu Ciuc, acolo unde în fiecare an se desfășoară cel mai mare pelerinaj catolic din Europa Centrală și de Est.

La ora 17, Papa Francisc a ajuns la Catedrala Sfânta Maria, Regină, din Iași.

Suveranul Pontif a binecuvântat mai mulți oameni bolnavi aflați în Catedrală.  Papa Francisc a dat jos lanțurile care delimitau zona în care stăteau bolnavii și bătrânii și, cu zâmbetul pe buze, a a dat mâna cu zeci de oameni.
După ce a dat mâna cu credincioșii, a urmat un moment de rugăciune al Suveranului Pontif.

Apoi Papa Francisc a pornit spre Palatul Culturii pentru o întâlnire mariană cu tinerii și familiile, cărora le va adresa cel de-al șaselea discurs al vizitei. La evenimentul de la Palatul Culturii va participa, de asemenea, și premierul. 

Papa Francisc a mers apoi la Palatul Culturii din Iași, unde a ținut un discurs.

Sursa: Digi 24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.