FB Promo
PROIECT: Limitarea vitezei autoturismelor sub 50 km /ora in localitate, eliminata
Vizite: 1145
4 mai 2016
PROIECT: Limitarea vitezei autoturismelor sub 50 km /ora in localitate, eliminata
PROIECT: Limitarea vitezei autoturismelor sub 50 km /ora in localitate, eliminata
Share |

Deputatul UDMR Marton Arpad a depus la Senat o propunere legislativă de modificare a Ordonanței Guvernului 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, care prevede eliminarea limitării vitezei autoturismelor sub 50 km/oră pe tot traseul unei localități și restrângerea acestei limitări la o distanță minimă necesară, care să nu depășească 3 km, relateaza Digi24.

Potrivit propunerii legislative, "se interzice limitarea vitezei sub 50 de kilometri pentru autiovehicule la întreaga localitate, adică de la indicatorul ce anunță intrarea într-o localitate până la indicatorul de ieșire din localitate".

Propunerea legislativă AICI

În expunerea de motive se arată că în unele locuri există "limitări de viteză exagerate pe o lungime exagerată", precum și "semnalizări interpretabile".

În aceste condiții, o cauză importantă a producerii accidentelor rutiere este legată de formarea de coloane lungi de mașini care uneori se întind pe câțiva kilometri.

Sursa: Digi24
Foto: www.gettyimages.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.