FB Promo
O suta de tineri transforma cladiri din Timisoara in centre urbane de tineret
Vizite: 625
10 august 2019
O suta de tineri transforma cladiri din Timisoara in centre urbane de tineret
O suta de tineri transforma cladiri din Timisoara in centre urbane de tineret
Share |

O sută de tineri din diferite țări transformă cinci clădiri vechi din Timișoara în centre urbane de tineret. Rezultatele proiectului vor fi făcute cunoscute la Conferința Internațională Youth Centres UP, unde Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) invită toți membrii comunității, preocupați de bunăstarea tineretului din Timișoara, relatează tion.ro

 Evenimentul va avea loc în 12 august, începând cu ora 10, la Casa Tineretului din Timișoara. 

Începând din luna iulie 2019, 100 de tineri din peste 20 de țări, din Europa și nu numai, lucrează împreună cu comunitatea pentru a transforma cinci clădiri vechi din cartierele orașului Timișoara în centre urbane de tineret și pentru a desfășura propriile activități alături de membrii comunității.

„Conferința face parte din proiectul finanțat prin Corpul European de Solidaritate, Youth Centres UP, cel mai mare proiect de voluntariat din Europa după numărul voluntarilor implicați”, transmit organizatorii.

Proiectul Youth Centres UP este unul bazat pe voluntariat în echipă și este despre solidaritate, participare, implicare în comunitate, incluziune socială și promovarea dorinței de a face o schimbare.

Mai multe detalii despre eveniment se pot găsi accesând acest link.

Sursa: Tion
Foto: FITT
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.