FB Promo
Ministerul Culturii: A fost ales logo-ul pentru Centenarul Marii Uniri
Vizite: 1532
29 august 2017
Ministerul Culturii: A fost ales logo-ul pentru Centenarul Marii Uniri
Ministerul Culturii: A fost ales logo-ul pentru Centenarul Marii Uniri
Share |

Ministerul Culturii anunta ca, in urma unui concurs de idei la care au participat pro bono trei agentii de publicitate, a fost selectata "identitatea vizuala ce va reprezenta Centenarul Marii Uniri de la 1918 si al Razboiului pentru Intregirea Neamului", relateaza HotNews.ro.

"In urma concursului de idei lansat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, impreuna cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania si cu sprijinul International Advertising Association, al Centrului de Excelenta in Studiul Imaginii si al UNArte, la care au participat pro bono trei agentii, respectiv Pastel, FCB BUCHAREST si Brand New, a fost aleasa identitatea vizuala ce va reprezenta Centenarul Marii Uniri de la 1918 si al Razboiului pentru Intregirea Neamului.

Astfel, cu un total de 234,64 puncte, propunerea castigatoare este cea a FCB BUCHAREST, denumita "Hora". Aceasta s-a aflat pe primul loc atat in preferintele juriului, cat si ale publicului, din partea caruia a primit 27% din voturile exprimate", anunta Ministerul Culturii intr-un comunicat remis luni.

Conform sursei citate, "logo-ul a fost construit pornind de la doua cercuri reunite de simbolul infinitului. Cercurile sunt compuse din puncte individuale care cresc si se dezvolta. Hora infinita obtinuta este un simbol viu, sugerand continuitate impreuna, rezistenta si crestere".

Sursa: HotNews.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.