FB Promo
Mafiot din Camorra, cautat de 9 ani, prins in Romania
Vizite: 753
11 august 2017
Mafiot din Camorra, cautat de 9 ani, prins in Romania
Mafiot din Camorra, cautat de 9 ani, prins in Romania
Share |

Un temut mafiot italian a fost prins la Cluj-Napoca. Polițiștii și carabinierii din peninsulă l-au ridicat pe bărbat dintr-o localitate de lângă Gherla. Italianul era căutat de 9 ani, relateaza Digi24.

Polițiștii români și carabinierii din Napoli au mers în locuința unde se afla italianul, în localitatea Fizeșu Gherlii din județul Cluj, și l-au ridicat. Este vorba de un bărbat de 66 de ani, condamnat în Italia la 16 ani de închisoare pentru infracțiuni de crimă organizată. Acesta facea parte din gruparea mafiotă Camorra. El a fost reținut și urmează să fie extradat în Italia, acolo unde își va ispăși pedeapsa.

Sursa: Digi24
Foto: Stirile Pro TV
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.