FB Promo
MAI a aprobat 6.400 de noi posturi in Politie si Jadarmerie
Vizite: 1052
17 septembrie 2015
MAI a aprobat 6.400 de noi posturi in Politie si Jadarmerie
MAI a aprobat 6.400 de noi posturi in Politie si Jadarmerie
Share |

Guvernul a aprobat creșterea numărului de angajați în Poliție și Jadarmerie. 6.400 de noi posturi vor fi înființate în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Angajările sunt necesare în contextul în care România se pregătește pentru primirea primilor refugiați, relateaza Digi24.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a spus că majorarea numărului de angajați din MAI s-a făcut încă de săptămâna trecută, dar Executivul nu a făcut public acest lucru până acum.

Angajările nu se fac deocamdată, ci doar s-a creat cadrul legal astfel încât România să fie pregătită în caz de nevoie.

Decizia a fost luată în condițiile în care valul de refugiați se află foarte aproape de granița României.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.