FB Promo
Locurile de cazare din Alba Iulia, de 1 Decembrie - ziua Marii Uniri epuizate | 3 nopți de cazare si la 1.500 euro
Vizite: 904
27 octombrie 2018
Locurile de cazare din Alba Iulia, de 1 Decembrie - ziua Marii Uniri epuizate | 3 nopți de cazare si la 1.500 euro
Locurile de cazare din Alba Iulia, de 1 Decembrie - ziua Marii Uniri epuizate | 3 nopți de cazare si la 1.500 euro
Share |
Peste 100.000 de oameni sunt așteptați în acest an, de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Deși mai este până atunci, toate locurile de cazare din oraș sunt ocupate, relaetaa ProTV.

Au fost persoane care au plătit chiar și 1.500 de euro pentru un sejur de trei nopți la un hotel din oraș.

″În hotelurile noastre sunt 110 camere de trei și patru stele. Întreaga capacitate a fost rezervată de anul trecut, prețurile au fost între 200 și 1500 de euro, preț pe pachet - adică mai multe nopți și servicii conexe”, explică angajata unui hotel din oraș.

Românii din țară, dar și din străinătate, sunt dornici să fie în orașul Unirii de Centenar, dovadă că toate locurile de cazare sunt vândute.

Tiberiu Țăran, manager hotel: “Am dat ultima cameră în ianuarie. Un sejur de 3 nopți, din 29 până în 2 decembrie, începe undeva de la 300 de euro. De 25 de ani nu am văzut să existe atât de mult interes pentru Alba Iulia și pentru o perioadă anume.”

Alba Iulia a intrat astfel în Guinness World Record pentru cea mai mare hartă a unei țări formată din oameni. Vechiul record a fost stabilit în februarie, când 3.466 de oameni au format harta Myanmar-ului.

Sursa: Stirile ProTV
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.