FB Promo
Legea antifumat a intrat in vigoare | Unde nu se mai fumeaza si care sunt sanctiunile
Vizite: 1088
17 martie 2016
Legea antifumat a intrat in vigoare | Unde nu se mai fumeaza si care sunt sanctiunile
Legea antifumat a intrat in vigoare | Unde nu se mai fumeaza si care sunt sanctiunile
Share |

Începând de astazi, în toate spațiile publice închise care au și destinație „utilizare colectivă” nu se mai poate fuma, singurele excepții fiind în aeroporturile internaționale, în zonele de tranzit și în penitenciarele de maximă siguranță, pentru cei care sunt singuri în celulă, relateaza Digi24.

Astfel, nu se mai poate fuma în baruri, restaurante, hoteluri, în apropierea locurilor de joacă pentru copii și nici măcar în mașina de serviciu. Nici taximetriștii nu mai au voie să își lase clienții să aprindă o țigară în mașină.Legea prevede restricții și pentru țigările electronice.

Legea antifumat a intrat în vigoare în ceastă zi, iar de pe 18 martie, polițiștii locali vor începe să dea amenzi celor care nu respectă legea. Amenda pentru un fumător va porni de la 100 de lei și va ajunge la 500 de lei. Administratorii care permit fumatul în localuri riscă amenzi între 5 mii de lei și 15 mii de lei. În plus, ei ar putea rămâne și fără autorizația de funcționare.

Sursa: Digi24
Foto: sanatate.bzi.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.