FB Promo
Larve in rana unui pacient | Ancheta la Spitalul de Arsuri din Bucuresti
Vizite: 1181
14 iulie 2016
Larve in rana unui pacient | Ancheta la Spitalul de Arsuri din Bucuresti
Larve in rana unui pacient | Ancheta la Spitalul de Arsuri din Bucuresti
Share |

E anchetă a Ministerului Sănătății la Spitalul pentru Arsuri din București. Verificările vin după ce pe site-lul tolo.ro a fost publicată o înregistrare în care se vede un pacient pe care erau larve. Bărbatul era internat în secția de terapie intensivă a spitalului, relateaza Digi24.

Conducerea instituției spune că nu larvele de muște ar fi fost cauza decesului pacientului. Acesta ar fi murit din cauza leziunilor grave pe care le avea.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Adrian Stănculea, recunoaște că în instituție nu există condițiile cele mai bune de igienă și că este nevoie de o clădire nouă în care medicii să-și desfășoare activitatea.

Acestea sînt condițiile, nu avem condiții la ATI, știți de cînd ni s-a promis un spital nou?”, a spus el.

Pe tolo.ro au fost publicate imagini filmate de un medic de la Spitalul de Arsuri, cu un pacient internat la Terapie Intensivă care are viermi într-o plagă de pe ceafă. Medicul mai spunea că în spital mai este un astfel de caz și că secția de terapie intensivă este invadată de muște.

Spitalul de Arsuri din București a fost și ieri în atenția opiniei publice, după ce presa a dezvăluit că o femeie a murit acolo după o transfuzie cu o grupă de sânge greșită.

Sursa: Digi24
Foto: www.cancan.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.