FB Promo
Klaus Iohannis, mesaj la startul campaniei electorale: „Faceti o campanie centrata pe proiecte, nu pe scandaluri!”
Vizite: 2591
6 mai 2016
Klaus Iohannis, mesaj la startul campaniei electorale: „Faceti o campanie centrata pe proiecte, nu pe scandaluri!”
Klaus Iohannis, mesaj la startul campaniei electorale: „Faceti o campanie centrata pe proiecte, nu pe scandaluri!”
Share |

Președintele Klaus Iohannis le-a cerut alegătorilor să „se uite bine la candidații” la alegerile locale, pentru că aceștia vor fi responsabili de soarta localităților în următorii patru ani. Șeful statului a făcut și un apel la candidați – să facă o campanie electorală „curată”, bazată pe proiecte, nu pe scandaluri, relateaza Digi24.

Declarațiile lui Klaus Iohannis au fost făcute joi, 5 mai, în ajunul startului campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie 2016.

„Aceste alegeri sunt foarte importante, oamenii pe care îi alegem vor fi responsabili de destinul localității în care trăim. Uitați-vă bine la candidați, gândiți-vă dacă candidatul dvs preferat este integru, să nu fie certat cu legea, dacă este un bun gospodar, pentru că va trebui să răspundă de gospodărirea localității în care trăiți. Uitați-vă la echipa pe care o are în spate, uitați-vă la echipa de consilieri cu care vine, uitați-vă dacă sunt oameni serioși, uitați-vă la candidați și întrebați-i dacă cunosc problemele localității dumneavoastră, dacă vin cu soluții”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele îi sfătuiește pe alegători să țină seama și de partidele din care provin candidații pe care îi votează, deoarece unele partide au început un proces de reformă, altele doar îl „mimează”.

„Vor fi unii care vor încerca să vă spună că toate partidele sunt la fel. Nu este adevărat! Nu toți sunt la fel. Vă amintiți, acum șase luni, dumneavoastră și cu mine am cerut partidelor politice să se reformeze. Unii au luat-o foarte în serios. Au început procesul de reformă internă. Alții doar mimează reforma. Este important și partidul din care provine candidatul. Uitați-vă bine!”, a spus șeful statului.

Klaus Iohannis a făcut și un apel la candidați: să vorbească cu oamenii, să le afle problemele și să le propună soluții, pe de o parte, și să evite scandalurile, pe de altă parte: „Iar candidaților le spun: faceți o campanie curată! Mergeți, expuneți-vă programul electoral! Vorbiți cu oamenii, aflați care sunt problemele lor, veniți cu soluții, faceți o campanie centrată pe proiecte, nu pe scandal, nu pe mizerii”.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.