FB Promo
Institutul Reuters: Digi24, printre cele mai urmarite si de incredere platforme de informare
Vizite: 708
12 iunie 2019
Institutul Reuters: Digi24, printre cele mai urmarite si de incredere platforme de informare
Institutul Reuters: Digi24, printre cele mai urmarite si de incredere platforme de informare
Share |

Digi24 și Digi24.ro se mențin în topul celor mai urmărite și celor mai de încredere surse de știri din România, conform raportului Digital News Report, lansat de Institutul Reuters și Universitatea Oxford, relatează Digi 24.

Sursă: Reuters Institute Digital News Media Report 2019

 Cu un scor de 6,98, Digi24 se află pe locul 3 al celor mai de încredere surse de informație urcând un loc în clasament în comparație cu anul trecut.

Platforma TV a Digi24 se poziționează pe locul 2 în ce privește topul celor mai urmărite televiziuni din România cu 43% dintre telespectatori care aleg săptămânal televiziunea.

Platforma Online este, de asemenea, în topul celor mai urmărite surse de informație urcând pe locul 2 al clasamentului.

Raportul se bazează pe o cercetare realizată în 38 de țări și la care au participat peste 75,000 de consumatori de știri.

„În timp ce partidele politice tradiționale și instituțiile se confruntă cu o criză de încredere, Românii par dispuși să se ocupe ei înșiși de rezolvarea problemelor țării, cu ajutorul redacțiilor de știri de mainstream și proiectelor jurnalistice independente. În același timp, însă încrederea în știri s-a diminuat per total cu 7 procente față de 2018”, se mai arată în secțiunea pentru România a raportului.

Sursa: Digi 24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.