FB Promo
Incepe concursul pentru directori de scoala
Vizite: 1000
12 octombrie 2016
Incepe concursul pentru directori de scoala
Incepe concursul pentru directori de scoala
Share |

Un număr de 6.664 de candidați s-au înscris pentru a participa la concursul de ocupare a funcțiilor de directori de unități de învățământ iar 2.312 pentru funcția de director adjunct, a informat Ministerul Educaţiei, printr-un comunicat remis presei, relateaza Digi24.

Potrivit sursei citate, gradul de înscriere pentru funcția de director în raport cu posturile vacante la nivel național (6.549) a fost de 101,77%, în timp ce pentru funcția de director adjunct (2.505 posturi vacante) gradul de înscriere s-a situat la 92,30%.

Conform metodologiei de organizare a concursului, la proba scrisă pot participa doar candidații ale căror dosare de înscriere au fost admise de comisiile de verificare. În urma evaluării dosarelor, la proba scrisă sunt așteptați 6.502 candidați pentru funcția de director și 2.257 de candidați pentru funcția de director adjunct.

Miercuri, cu începere de la ora 10,00, se desfășoară proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar.

Este declarat "promovat" la concurs candidatul "admis" care a obținut cel mai mare punctaj total. În cazul egalității de punctaj este declarat "promovat" candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba scrisă. Dacă și în această situație egalitatea se păstrează, pentru unitățile de învățământ cu filiera tehnologică, este declarat "promovat" candidatul care este de specialitate: inginer, economist, medic etc., după caz, iar la filiera vocațională, cel care are specialitatea corespunzătoare profilului predominant al unității de învățământ, iar pentru celelalte unități de învățământ este declarat "promovat" candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba de interviu. Dacă și în această situație egalitatea persistă, este declarat "promovat" candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba de evaluare a CV-ului.

Sursa: Digi24
Foto: Jurnalul de Buzau
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.