FB Promo
Incediu la Clubul Colectiv din Bucuresti: 27 morti si peste 150 de raniti | MAI a activat codul rosu pentru situatii de urgenta
Vizite: 1306
31 octombrie 2015
Incediu la Clubul Colectiv din Bucuresti: 27 morti si peste 150 de raniti | MAI a activat codul rosu pentru situatii de urgenta
Incediu la Clubul Colectiv din Bucuresti: 27 morti si peste 150 de raniti | MAI a activat codul rosu pentru situatii de urgenta
Share |

O explozie puternica a avut loc, vineri seara, la clubul Colectiv din zona Piata Unirii din Capitala. Potrivit primelor informatii, este vorba de cel putin 26 morti si de alte 88 de persoane care au suferit arsuri grave. Secretarul de stat Raed Arafat se asteapta ca numarul victimelor sa creasca.

UPDATE: Banicioiu, ministrul Sanatatii: "Nu mai sunt ventilatoare si paturi in spitale. Se cauta ventilatoare in Bucuresti si spitalele din imprejurimi"

UPDATE: MAI a activat codul rosu pentru situatii de urgenta

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe Facebook un mesaj in urma tragediei: "Sunt cutremurat si profund indurerat de tragicul eveniment care s-a produs in aceast sear in centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toti, pentru natiunea noastr si pentru mine personal. in aceste momente dureroase, imi exprim intreaga compasiune si solidaritate fat de familiile celor afectati de aceast tragedie. Totodat, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de intregul sprijin al celor implicati in operatiunile de salvare si ii rog s aib incredere c institutiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei s fie cât mai limitate. V chem pe toti s fim alturi de familiile indurerate si s dm dovad de solidaritate si de compasiune."

UPDATE: Surse medicale anunta pentru digi24 ca bilantul a crescut la 40 de morti.

Sursa: Stirile ProTV
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.