FB Promo
"Imensul steag uman" din Piata Victoriei in presa internationala
Vizite: 1439
14 februarie 2017

"Imensul steag uman" din Piata Victoriei in presa internationala
Share |

Presa internațională acordă spații largi protestelor din ultimele 13 zile din România. Cunoscutul cotidian The Telegraph anunță cum zeci de mii de oameni s-au adunat din nou duminică, în fața Guvernului, pentru a-și arăta nemulțumirea față de partidul aflat la putere, relateaza digisport.ro

Momentul principal al zilei a fost reprezentat de de ceea ce englezii au numit un "imens steag uman". 70.000 de oameni au avut plăcuțe roșii, galbene și albastre, pe care le-au luminat cu lanternele telefoanelor.

Mii de oameni au protestat și în alte mari orașe, precum Cluj, Sibiu, Iași și Timișoara. În același timp, 1.000 de susținători ai PSD-ului s-au adunat în fața palatului prezidențial, cerând, pentru a opta zi la rând, demisia președintelui Klaus Johannis, mai anunță The Thelegraph.

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.