FB Promo
Guvernul a aprobat ca ziua de 2 iunie sa fie libera
Vizite: 775
19 mai 2017
Guvernul a aprobat ca ziua de 2 iunie sa fie libera
Guvernul a aprobat ca ziua de 2 iunie sa fie libera
Share |

Guvernul a aprobat joi un proiect de hotarare prin care 2 iunie 2017 sa fie declarata zi libera pentru bugetari.  Practic, bugetarii vor beneficia de o minivacanta de cinci zile, relateaza HotNews.

Precizam ca 2 iunie va face legatura intre 1 iunie, Ziua Copilului, si zilele de 4 si 5 iunie, de Rusalii.


Ziua libera va fi recuperata in 10 iunie 2017 sau prin prelungirea corespunzatoare a timpului de lucru pana la data de 16 iunie 2017.

"Prin stabilirea zilei de 2 iunie ca fiind nelucratoare, se face "punte" intre 1 iunie, declarata nelucratoare, si zilele de sambata, duminica si luni, a doua zi de  Rusalii, sarbatoare legala", se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Sursa: HotNews
Foto: DC News
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.