FB Promo
Guvernul, fortat sa cumpere Cumintenia Pamantului
Vizite: 1088
7 septembrie 2016
Guvernul, fortat sa cumpere Cumintenia Pamantului
Guvernul, fortat sa cumpere Cumintenia Pamantului
Share |

Parlamentarii obligă Guvernul să cumpere Cumințenia Pământului și să plătească 11 milioane de euro pentru sculptura lui Brâncuși. Statul a deschis subscripție publică să adune șase milioane de euro. Până acum s-au strâns numai 700 de mii de euro, iar termenul expiră la sfârșitul lunii, relateaza Digi24.

Amendamentul a fost votat marți în unanimitate în cadrul comisiei de Cultură de la Camera Deputaților. Au fost 23 de voturi pentru acest amendament care obligă Guvernul să găsească bani pentru a achiziționa Cumințenia Pământului indiferent de suma care se va strânge până la 1 octombrie.

În prezent, în ordonanța de urgență este prevăzut că dacă până la 1 octombrie nu se reușește strângerea sumei de 6 milioane de euro, toți acești bani să fie returnați.

Acest amendament merge mai departe în Comisia de Finanțe unde va primi un alt vot, iar în final va ajunge în plen unde Deputații vor avea ultimul cuvânt.

Sursa: Digi24
Foto: adevarul.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.