FB Promo
Greenpeace: Romania si-ar putea acoperi 84% din necesarul energetic din surse alternative, pana in 2050
Vizite: 770
28 octombrie 2015
Greenpeace: Romania si-ar putea acoperi 84% din necesarul energetic din surse alternative, pana in 2050
Greenpeace: Romania si-ar putea acoperi 84% din necesarul energetic din surse alternative, pana in 2050
Share |

România și-ar putea acoperi 84% din necesarul energetic din surse alternative până în anul 2050, dar numai cu condiția ca tranziția să se facă prin eforturi și angajamente politice la nivel decizional înalt, susține organizația Greenpeace, relateaza Digi24.

În acest context, Greenpeace susține tranziția către un viitor energetic axat în jurul resurselor regenerabile, cu impact negativ redus asupra mediului, sănătății și economiei, și nedăunător pentru mediu. Studiile Greenpeace arată că România are un potențial ridicat pentru generarea energiei din surse regenerabile: până în 2050, România și-ar putea acoperi 84% din necesarul energetic din surse solare, eoliene, termale etc.

Greenpeace România a lansat, miercuri, un nou studiu care își propune să faciliteze accesul celor interesați de sursele de finanțare disponibile pentru investiții în domeniul energiei regenerabile și al eficienței energetice la informație și resurse în timp util.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.