FB Promo
Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a murit la varsta de 81 de ani
Vizite: 546
15 mai 2018
Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a murit la varsta de 81 de ani
Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a murit la varsta de 81 de ani
Share |

Fostul comentator sportiv Cristian Țopescu a murit marți, la vârsta de 81 de ani. În urmă cu o săptămână, el a fost internat de urgență la Spitalul Elias. Astăzi, el a suferit un stop cardio-respirator iresuscitabil.

Fostul comentator sportiv, licențiat al Institutului de Educație Fizică și Sport (1970), Țopescu suferea de mai multe afecțiuni cronice, printre care și diabet.

Între anii 1964-2004, la TVR, a lucrat ca reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator sportiv, redactor șef sport, director general adjunct TVR.

Cristian Țopescu a avut și un mandat de senator de București, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.

În luna martie a anului 2017, președintele Klaus Iohannis i-a acordat lui Cristian Țopescu Ordinul „Steaua României”.

Cristian Țopescu a mai primit Ordinul Meritul Sportiv, Ordinul Olimpic Colanul de Aur și Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler.

De asemenea, în urma unui decret semnat de președintele României în octombrie 2016, colonelul în retragere Cristian Țopescu a fost avansat la gradul de general de brigadă.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.