FB Promo
Exercitii NATO: Americanii vor aduce temporar un sistem antiracheta Patriot in Romania
Vizite: 1072
28 octombrie 2016
Exercitii NATO: Americanii vor aduce temporar un sistem antiracheta Patriot in Romania
Exercitii NATO: Americanii vor aduce temporar un sistem antiracheta Patriot in Romania
Share |

Armata americana va muta temporar din Germania in Romania un sistem de aparare antiracheta Patriot ce urmeaza sa fie folosit in cadrul unui exercitiu NATO ce urmeaza sa se desfasoare la inceputul lui noiembrie, informeaza Reuters citand un general american de top. La exercitiile comune ar urma sa ia parte circa 100 de soldati americani si 100 romani, relateaza HotNews.

Generalul Timothy McGuire, comandant general adjunct al armatei americane in Europa, a precizat ca armata a primit ordine "soc" saptamana aceasta sa mute un sistem Patriot din germania in Romania, in vederea exercitiilor militare anuntate si ele din scurt.

Exercitiile militare fac parte din eforturile NATO de a acoperi lacunele din apararea aeriana a Aliantei, in incercarea de a descuraja ambitiile Rusiei in Europa de Est, a precizat generalul.

Sursa: HotNews
Foto: mda.mil
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.