FB Promo
Doua avioane TAROM s-au intors din drum
Vizite: 1075
14 octombrie 2016
Doua avioane TAROM s-au intors din drum
Doua avioane TAROM s-au intors din drum
Share |

Cursa aeriană pe ruta București - Satu Mare s-a întors pe Aeroportul Henri Coandă, la 15 minute după decolare, din cauza unor probleme tehnice. Iar cursa spre Iași nu a mai decolat în ultimul moment, relateaza Digi24.

Zborul RO 717, cu destinația Iași, cu 38 de pasageri la bord, trebuia să decoleze la ora 20:35, scrie un comunicat al companieie TAROM. Conform unuia dintre pasageri, avionul a rulat până la capătul pistei, unde a oprit în loc să se înalțe. Pilotul i-ar fi informat pe pasageri că sunt vibrații într-o roată și a întors avionul.

Conform companiei aeriene, în timpul procedurilor de rulare „pilotul comandat a simțit vibrații la jamba de bot și a decis întreruperea decolării și întoarcerea în poziția de parcare, pentru verificari”.

Inițial pasagerii ar fi fost anunțați că urmează să plece către Iași, după remedierea problemei tehnice, la ora 20:30. Conform site-ului Aeroportului Henri Coandă, cursa este întârziată și are ca oră estimată pentru plecare 0:50.

Aceasta a fost a doua cursă cu probleme pe aeroportul din Otopeni. Prima a fost cea spre Stau Mare, care s-a întors la 15 minute după decolarea de la ora 16:50. „Din cauza unei disfuncționalități la retragerea trenului de aterizare, echipajul a luat decizia să se întoarcă la sol, punând pe primul loc siguranța pasagerilor”, anunță TAROM. Cei 33 de călători au primit locuri în cursa spre Cluj-Napoca. Au decolat la ora 20:45 și au fost preluați apoi de un vehicul pus la dispoziție de compania aeriană și care urmează să-i ducă până la Satu Mare. Autocarul a întârziat peste o oră, ceea ce i-a făcut pe unii dintre pasageri să plece pe cont propriu către case.

Sursa: Digi24
Foto: Nine O`Clock | Nine O`Clock
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.