FB Promo
Deputatul de Timis (PNL) - Ben-Oni Ardelean va ocupa functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor in actuala sesiune parlamentara
Vizite: 674
3 septembrie 2017
Deputatul de Timis (PNL) - Ben-Oni Ardelean va ocupa functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor in actuala sesiune parlamentara
Deputatul de Timis (PNL) - Ben-Oni Ardelean va ocupa functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor in actuala sesiune parlamentara
Share |

Deputatul de Timiș Ben-Oni Ardelean, a fost desemnat de către grupul parlamentar al PNL pentru a ocupa funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților în actuala sesiune parlamentară.

În actuala sesiune parlamentară, liberalii au repartizate două funcții, respectiv cea de vicepreședinte, ocupată de Cătălin Predoiu,  și cea de secretar.  

Ben Oni Ardelean îl va înlocui pe Cătălin Predoiu, în calitate de vicepreședinte al Camerei Deputaților din partea PNL. Ben-Oni Ardelean este un apropiat al liderului PNL, acesta  fiind  singurul reprezentant al PNL Timiș care l-a susținut pe Ludovic Orban la  președinția PNL.

Deputatul de Timiș este cunoscut ca un apropiat al Administrației Trump, acesta având numeroase legături cu republicanii, fapt ce a înlesnit mai multe întâlniri ale liberalilor cu persoane influente din SUA. 

Nu în ultimul rând, liderul liberal a susținut, în cadrul unei vizite oficiale   în Canada,  finalizărea Acordului de liber schimb dintre UE și Canada. Cu această ocazie s-a relevat și importanța  acordată de România în legătură cu tematica vizelor,  concretizată cu eliminarea definitivă a acestia pentru români, începând cu data de 1 decembrie a acestui an.

De asemenea, deputatul de Timiș a fost unul dintre oficialii români care s-a implicat activ în rezolvarea cazului familiei Bodnariu din Norvegia.

„Astăzi, 1 septembrie 2017, am avut onoarea de a fi ales în funcția de Vicepreședinte al Camerei Deputaților. Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată și reiterez promisiunea de a continua cu energie, devotament și responsabilitate activitatea în slujba cetățenilor.” - Ben Oni Ardelean

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.