FB Promo
Cursa de ratuste pe Dambovita, in scop caritabil
Vizite: 1201
22 septembrie 2015
Cursa de ratuste pe Dambovita, in scop caritabil
Cursa de ratuste pe Dambovita, in scop caritabil
Share |

Aproape 3.000 de rățuște de plastic s-au întrecut în acest weekend într-o competiție pe Dâmbovița în scop caritabil. O donație de 10 lei a asigurat participarea, iar banii strânși vor fi folosiți pentru achiziționarea de proteze auditive performante pentru copiii hipoacuzici. Startul competiției a fost dat de matinalii ProFM, Gheorghe și GreeG, relateaza Digi24.

Cei care au donat 10 lei au urmărit rățuștele pe tot parcursul călătoriei. Competiția a fost strânsă pentru că aproape 3.000 de jucării de plastic au mers umăr la umăr.

Evenimentul a fost organizat de Rotaract București Triumph și susținut de ProFM și a reușit să adune din donații 10.000 de euro.

Ilie Pană, organizatorul evenimentului: Protezarea unui copil este destul de costisitoare, pentru că noi vrem să luăm proteze care chiar să-i ajute, să fie performante. Vom reuși prin acest eveniment să ajutăm 5 copii, ceea ce este extraordinar pentru că reușim să schimbăm cinci vieți.

Pentru a răsplăti susținerea și implicarea în această cauză a participanților la cursă, câștigătorii au fost premiați de sponsori. Premiul cel mare este de 1.000 de euro, la care s-au adăugat alte premii speciale.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.