FB Promo
Coronavirus in Romania | Alte 3 noi cazuri
Vizite: 763
13 martie 2020
Carantina coronavirus
Carantina coronavirus
Foto: Carantina coronavirus
Share |

Altre trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri, astfel că bilanțul îmbolnăvirilor ajunge la 73. Pacienții sunt 3 femei din Timișoara, relateaza HotNews.

Ultimii trei pacienți sunt: o femeie de 40 de ani aflată în carantină la Timișoara, o femeie de 50 de ani, în carantină tot la Timișoara și o femeie de 33 de ani din Timiș.
 
Numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 73.

Cazurile de coronavirus confirmate până acum în România:
Sursa: HotNews
Foto: Agerpres
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.