FB Promo
Cati kilometri noi de autostrada ar putea fi deschisi traficului pana la final de an: Intre 18 si 28 km | Care e situatia pe A1 Lugoj-Deva
Vizite: 950
13 septembrie 2016
Cati kilometri noi de autostrada ar putea fi deschisi traficului pana la final de an: Intre 18 si 28 km | Care e situatia pe A1 Lugoj-Deva
Cati kilometri noi de autostrada ar putea fi deschisi traficului pana la final de an: Intre 18 si 28 km | Care e situatia pe A1 Lugoj-Deva
Share |

Circa 15 km de autostrada din Lotul 2 al autostrazii A1 Lugoj - Deva vor fi deschisi traficului pana la final de 2016. La acestia s-ar mai putea adauga inca 10 km din Lotul 3, dar lucrurile nu sunt inca definitivate, a declarat pentru HotNews.ro Catalin Homor, seful de la Autostrazi. La acesti kilometri se vor adauga inca trei din A3 de la Soseaua de Centura spre Capitala. In plus, CNADNR spera ca va finaliza lucrarile si va redeschide circulatiei cei 22 de km pe A3 intre CUnta si Saliste pana la final de septembrie, relateaza HotNews.

"Probabilitatea foarte mare, spre 100%, este sa deschidem 15 km din Lotul 2. Pe Lotul 3 nu as vrea inca sa spun nimic. Ar fi cei 10 km intre cele doua noduri, insa ar urma sa fie foarte fractionat sectorul. Am avut discutii cu constructorul sa vina cu un grafic cu certitudinea ca putem finaliza. Nu vreau sa zic ca vom deschide si sa nu deschidem.", a declarat pentru HotNews.ro directorul CNADNR, Catalin Homor.

"Cu Acordul de Mediu... sunt foarte multe etape. Pe 15 octombrie este ultimul termen pe care il avem. In functie de cum trece fiecare etapa de dezbatere publica. Speram ca pana pe 15 noiembrie sa avem si Autorizatia si Acordul de Mediu. Dupa ce vom avea aceste acte pe Lotul 4 nu va mai fi nici un blocaj. Finalizarea pe Lotul 3 si Lotul 4 este stimata pentru iulie 2017", a precizat Homor.Cu toate acestea, nu ar fi primul termen pentru aceasta licitatia ce a fost incalcat. Licitatia pentru bucata din A1 cu tuneluri este una din cele mai asteptate si promise din ultimul an si jumatate. Abia in februarie anul acesta CNADNR a decis asupra carui proiect sa fie realizat. Astfel, pe Lotul 2 al autostrazii A1 Lugoj - Deva vor fi construite doua tuneluri mai lungi, nu trei cum era planificat pana atunci.

3 km deschisi si pe A3 langa Bucuresti. Alti 9 km vor fi gata langa Cluj-napoca, dar nu vor putea fi folositi

Pe langa tronsonul ce va fi deschis pe A1 Lugoj - Deva, CNADNR isi propune sa deschida traficul si pe circa 3 km din A3 de la Soseaua de Centura pana la Soseaua Popasului.

Pe langa cei 18 km care aproape sigur vor fi inaugurati in acest an, alti 8,7 km din Autostrada A3 de langa Cluj-Napoca, itnre Gilau si Nadaselu vor fi finalziati, dar nu vor putea fi deschisi traficului intrucat podul peste Somes care ar uni tronsonul de cel construit de Bechtel pana la Campia Turzii inca nu a fost finalizat. Detalii aici. 

Sursa: HotNews
Foto: www.hotnews.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.