FB Promo
CNADNR ameninta cu rezilierea contractelor
Vizite: 1117
18 mai 2016
CNADNR ameninta cu rezilierea contractelor
CNADNR ameninta cu rezilierea contractelor
Share |

Constructorii de drumuri care nu respectă termenele sau fac lucrări proaste sunt amenințați cu rezilierea contractelor. Directorul companiei de autostrăzi spune că instituția poate prelua șantierele aflate în stadii avansate. De altfel, statul construiește acum în regie proprie lotul trei al autostrăzii Orăștie-Sibiu, închis toamna trecută între Săliște și Cunța din cauza unor grave probleme care au dus la demolarea unui segment de câteva sute de metri relateaza Digi24.

Cătălin Homor, directorul CNADNR: „Există expertiză pe zona demolată, știm ce avem de făcut acolo, cu termen de punere în funcțiune a autostrăzii în luna septembrie. Nu avem capacitatea de a efectua un proiect cap-coadă, dar în situația în care constructorul dă dovadă de neseriozitate nu vom evita să îl dăm la o parte și să îl preluăm.”

Sursa: Digi24
Foto: www.nasul.tv
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.